Vellinge IF

Referat: AIF Barrikaden - Vellinge IF

Startelvan: Raffa - Florian, Martin, Jönsson, Alex - Marck, Kristoffer, Micke N, Oliver - Peter och Palle

Avbytare var Mick som kom in på topp i paus, Fredrik V som kom in som högermittfältare efter knappt 60 min, Henke som kom in efter knappt 70 min och spelade först vänsterback och sedan högerback och slutligen Andy som kom in på topp efter 80 min.

Vår vana trogen började vi med ett baklänges mål direkt. Denna gång dröjde det hela 2½ min innan bollen låg i maskorna.

Vi lyckades i det stora hela inte alls utnyttja medvinden i 1:a halvlek. Vi kom ändå till några bra målchanser som alla missades varav ett friläge hårresande. De gör
0-2 i 26:e min men har i 1:a förutom målen inte mer en riktigt bra chans och det är alldeles i slutet där Raffa gör en fin räddning. En situation där vi verkligen kunde kommit in i matchen var när Kristoffer gjorde ett säkert avslut i mål i den 36:e min men helt felaktigt blev avblåst för offside.

I 2:a halvlek gör de 0-3 i den 59:e min, vi 1-3 genom Oliver i den 63:e min och de fastställer slutresultatet 1-4 i den 83:e min. De har i denna halvlek förutom målen ett par fina skott som Raffa räddar, särskilt på det ena nere vid stolproten gör han en riktigt bra insats. Vi skapar ett par heta chanser utöver målet.

Statistik: Hörnor: 4-7, Skott på mål: 9-11, Skott utanför: 8-8

Totalt sett en medioker insats av oss. Mittfältet funkade bra offensivt men något sämre defensivt medan anfallet och fr.a. försvaret inte funkade alls.